Απολαύστε την απαλή και πλούσια γεύση των 100% αληθινών κόκκων καφέ Espresso Robusta πασπαλισμένη με νότες γλυκιάς κανέλας και ζεστής πιπερόριζας.
Μερίδες: 1
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Συστατικά:
- 2 scoops γεύσης High Protein Iced Coffee Latte Macchiato (22 gr)
- ¼ κγ σκόνη πιπερόριζα
- ¼ κγ κανέλα σε σκόνη
- 250 ml ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη (ή άλλο εναλλακτικό είδος γάλακτος)
- 1 κγ σιρόπη αγαύης
- ¼ κγ εκχύλισμα βανίλιας
Μέθοδος:
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ αναμίξτε το High Protein Iced Coffee, τη σκόνη πιπερόριζας και τη σκόνη κανέλας και ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Βάλτε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε τα αναμεμειγμένα υλικά και το ρόφημα αμυγδάλου και ζεστάνετε ελαφρώς το μίγμα.
- Προσθέστε το νέκταρ αγαύης και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να αφρίσει.
Σερβίρετε σε φλυτζάνι και πασπαλίστε με σκόνη πιπερόριζας.